De Cromvoirtse waarden

De Cromvoirtse is ontstaan als een familiebedrijf. Ondanks de groei van het bedrijf, zijn de karakteristieken van een familiebedrijf nog steeds de grootste waarden. Voor De Cromvoirtse zijn deze waarden erg belangrijk. Zo houden wij onze blik op de toekomst met een team enthousiaste medewerkers voor een tevreden klant. Dit bereiken wij door het omarmen van innovaties, zorgen voor tevreden en gemotiveerde medewerkers en willen we een optimale serviceverlening aan onze klanten bieden.

Door de groei die we als bedrijf als één team medewerkers maken, vinden wij het belangrijk om aan te geven waar wij met zijn allen als De Cromvoirtse voor staan. Deze waarden maken ons uniek en verbinden ons. Dit vormt de basis hoe wij met elkaar omgaan en voor alle beslissingen die we nemen in het nu en naar de toekomst toe.

Blik op toekomst

 

 

In alles wat we nu doen en straks gaan doen, houden we de blik op de toekomst gericht. Wij zijn er als De Cromvoirtse niet alleen voor nu, maar ook voor De Cromvoirtse in de toekomst. Om dit te kunnen doen staan we in het nu als team open voor innovaties en automatisering. Dit zien we niet als een bedreiging maar als een noodzaak om er ook in de toekomst te zijn. Een toekomst waarbij iedereen ongeacht afkomst, sekse, geloof of opleiding welkom is en onderdeel uit kan maken van ons enthousiaste team van medewerkers.

Enthousiast team

 

 

Enthousiaste mensen maken de dag, de maand en het jaar. Enthousiasme geeft ruimte voor plezier en ontspanning en werkt aanstekelijk op het team. Dit zorgt voor gedrevenheid om als een team fantastische prestaties te kunnen leveren en zo bij te dragen aan een tevreden klant.
Een enthousiast team van medewerkers koesteren wij hierom. Om dit te kunnen koesteren is er ruimte om alles eerlijk met elkaar te bespreken waarbij echt geluisterd wordt naar elkaar. Dit zorgt er voor dat we niet bang zijn om onze neus te stoten en wordt initiatief gestimuleerd.

Tevreden klant

 

 

 

Alles wat we doen is gericht op een tevreden klant. Daarom staan we als De Cromvoirtse voor kwaliteit in alles. Of het nu gaat om producten die we maken, machines die we kopen, processen die uitgerold worden of de mensen die bij ons werken. Hierdoor zijn we continue op zoek naar verbeteringen en nemen we geen genoegen met een zesje. Om dit te bereiken verliezen wij een ding niet uit het oog; wij gebruiken altijd ons gezond boeren verstand.

Deze waarden samen vormen onze identiteit, wie we zijn en wat we doen; “Wij zijn De Cromvoirtse, en daar zijn we trots op!”

Waar wij samen voor staan

visuals door Visueeltjes